A gomba története :

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák, mint a vizet és sokan a 110 éves kort is megélik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el.

Professzor Menkiw szerint (aki egész életében a kristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkulózis, rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasé már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozásokban is.

Néhány éve keleten és az újraegyesítés óta a Németország nyugati részén is közismert már a Japán kristálygomba A fehéres-áttetsző, porcogós csomócskákat vízben nevelik, és mazsolával vagy fügével táplálják. Ettől intenzív erjedést okoznak és sokasodnak. Ez a Japán kristály Franciaországban ( és időközben Németországban is) Vizikefír néven terjed. A francia szőlészek az egészség- és vízjavítás céljára használják. A vizikefír (japánkristály) a Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa. Más szerzők a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajokat nevezik meg fõ alkotóknak, melyek mellett további baktérium és élesztőfajok előfordulhatnak, hiszen vegyes kultúráról van szó.

 

japán kristály gomba üvegben

 

Ha szeretné megtudni, hogy milyen betegségekre használható a gomba,és hogy hogyan kell használni, kérem, hogy kattintson : ide

 

EGÉSZSÉG!

Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni.

A kérdés az, hogy hogyan tudjuk ezt elérni?

Adja meg nevét és emailcímét, és én elküldök Önnek

négy ebook-ot, amiből megtudhatja, hogy :

 - mi az egészség 8 alapelve,

- hogyan gyógyít a lugosítás

- hogyan segít a kristálygomba .

- milyen olyan rákgyógyító gyógymódok léteznek,

amelyekkel már értek el átütő sikereket!

És most mindezt INGYEN!

( Az adatai biztonságosan lesznek kezelve,

harmadik félnek semmilyen célból nem lesznek kiadva! )

név :

 

emailcím :

 

  

Jelenleg már ennyien nézték meg a honlapunkat :

Google PageRank

 

 

Az oldalra leginkább jellemző kulcsszavak :

japán kristály, japánkristály, gomba, japánkristály gomba, japán kristálygomba, japán kristály gomba, víz kefír, vízi kefír, vízikefír, vízkefír, kefír gomba, kefírgomba, kristálygomba, kristály gomba, kefír, immunerősítő, immunerősítő ital, egészséges, egészség, ital, hasznos baktériumok, bélflóra, egészséges ital